Wil je een polis nemen?

Cyber Safe Gezin is een verzekering van financiële schade van Baloise Insurance, een bijstandsverzekering en een rechtsbijstandsverzekering van Euromex. Het is een jaarcontract onderworpen aan Belgisch recht. Baloise Insurance en Euromex zijn Belgische verzekeringsondernemingen. 

De Baloise Cyber Safe Alert is een service gekoppeld aan de cyberverzekering Cyber Safe Gezin die jou en jouw gezin beschermt tegen de gevolgen van cybercriminaliteit. Baloise Cyber Safe Alert is geen verzekeringscontract en is niet apart te koop. 

Wil je een polis nemen? Bekijk het Informatiedocument over het verzekeringsproduct, onze Algemene Voorwaarden en onze segmentatiecriteria om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming op www.baloise.be. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je bemiddelaar. 
 

Heb je klachten

Laat het ons weten per brief (klachtendienst, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen), telefonisch (078 15 50 56) of per e-mail (klacht@baloise.be). Voor klachten in het kader van de rechtsbijstandsverzekering per e-mail (klachtenbehandeling@euromex.be) of via telefoon ( 03 451 44 45).  Biedt dit geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel. Voor een klacht over een onlinedienst, kun je ook terecht op de website voor Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie: https://ec.europa.eu/consumers/odr/