Wil je een polis nemen?

Fietsverzekering Cycle Safe Plus is een omniumverzekering en een bijstandsverzekering van Baloise Insurance en Europ Assistance. Het is een jaarcontract onderworpen aan het Belgisch recht. Baloise Insurance en Europ Assistance zijn Belgische verzekeringsondernemingen. 

Wil je een polis nemen? Bekijk het Informatiedocument over het verzekeringsproduct, en onze Algemene Voorwaarden om je grondig te informeren over je wettelijke bescherming vóór de aankoop van, inschrijving op, toetreding tot, aanvaarding, ondertekening of onderschrijving van de fietsverzekering. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met je makelaar.

Heb je klachten?

Baloise Insurance en Europ Assistance bieden hun klanten het hoogste beschermingsniveau volgens de categorie ‘niet-professionele cliënt’. Heb je klachten? Laat het ons weten:

  • per brief: klachtendienst, City Link, Posthofbrug 16, 2600 Antwerpen
  • telefonisch: 078 15 50 56
  • per e-mail: klacht@baloise.be

Biedt dit geen oplossing? Dan kun je contact opnemen met de Ombudsman van de Verzekeringen: www.ombudsman.as, de Meeûssquare 35 - 1000 Brussel. Voor een klacht over een onlinedienst, kun je ook terecht op de website voor Onlinegeschillenbeslechting van de Europese Commissie: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Je kunt je klacht ook richten aan Europ Assistance Belgium:

  • per brief naar: Europ Assistance, ter attentie van de Complaints Officer – Triomflaan 172 – 1160 Brussel
  • via mail naar complaints@europ-assistance.be 
  • telefonisch op het nummer 02 541 90 48, van maandag tot donderdag, van 10h00 tot 12h00 en van 14h00 tot 16h00.