news

Nieuwe zetel Brussel

24 april 2019. Als belangrijke investeerder in vastgoed heeft Baloise Insurance beslist om het Phoenixgebouw in Brussel volledig te renoveren. Deze renovatie zal gebeuren volgens de hoogste kwaliteitsnormen en nieuwste technieken. Het wordt een BEN (Bijna Energie Neutraal) gebouw met hoge plafonds en veel daglicht. De afwerking zal top zijn met gebruik van veel natuurlijke materialen en groene dakterrassen.

Het einde van de werken is gepland tegen het einde van dit jaar en dan zullen onze collega’s van zetel Brussel verhuizen naar deze hypermoderne kantoren.

Door de verhuis komt ons gebouw te Brussel Marsveld vrij en zal het verkocht worden.

Het 12 verdiepingen hoge Phoenixgebouw ligt aan de Koning Albertlaan II te 1000 Brussel (tegenover de Proximus-torens), een toplocatie in de nabijheid van het Noordstation. De Noordwijk is volop in opwaardering dankzij de plannen voor compleet nieuwe WTC-torens, een nieuw shoppingcenter en andere prestigieuze woon- en kantoorprojecten.

De bereikbaarheid van het gebouw is zeer goed, in het bijzonder met het openbaar vervoer en het is voorzien van talrijke faciliteiten zoals o.a. ruime parking, restaurant, koffiebar, meeting rooms, fietsenstalling, laadpunten, douches, …

Met de investering in deze nieuwe locatie in Brussel bevestigt Baloise Insurance haar geloof in de verdere positieve ontwikkeling van het partnership met de makelaars in Brussel en Wallonië.

Meer nieuws

Fahrzeuge & Reisen

9 juli 2019

Het sociaal statuut van de arts. Wanneer de aanvraag indienen?

De aanvraagperiode is uitzonderlijk verlengd tot 31 augustus 2019.

Fahrzeuge & Reisen

8 juli 2019

Het kentekenbewijs in een nieuw jasje

Op 1 juli 2019 trad een nieuwe versie van het Belgisch kentekenbewijs in werking. De kleuren en het formaat blijven behouden, enkel de inhoud werd herzien.